Hello, itt a HELLOGAMI!

🙂

A HELLOGAMI egy fiatal vállalkozás, amely új megjelenést nyújt a fényképes ajándékok világában.  Nemrég fújtuk el az első szülinapi gyertyánkat.

🎂

Egyedülálló és személyre szabható fényképes termékeket álmodtunk meg. Lehetővé tettünk, hogy a termékeket online egyszerűen, gyorsan és szórakoztató módon lehessen megtervezni.

🎨

A megtervezett terméket nagy szeretettel készítjük és gyorsan, biztonságosan szállítjuk. Az első saját formatervezésű fényképes termékünk a HELLOCUBE fotókocka.

📸

Tökéletes választás születésnapra, évfordulóra, jeles alkalmakra vagy adhatjuk csak úgy szeretetünk, szerelmünk biztos zálogaként!

💞

” Emlékeid megörökítésének elsőszámú partnerévé szeretnénk válni egyedülálló fényképes termékeinkkel.”

“Titkos küldetésem, hogy ebben a jelenlegi helyzetben közelebb hozzam egymáshoz az embereket.”

Bördős László
A Hellogami termékek tervezője

Rólunk Mondták!

Párom születésnapjára rendeltem. A rendelésem feladása utáni napon hívott egy fiatalember, miszerint a 4 kép közül 2 egyforma. Természetesen nem így terveztem és végül pár perc alatt sikerült megoldani a problémát. A képek minősége kiváló, a szállítás nagyon gyors volt, szuper ajándék! Ezúton is nagyon köszönöm a fiatalembernek a kedvességét!

Viktória 2019.12.07.⭐⭐⭐⭐⭐

A barátomnak rendeltem évfordulóra. Nagyon tetszett neki! A nyomtatás minősége is teljesen jó. Gyors volt a szállítás is, köszönöm!

Wenhaimert Cintia – 2019-01-05⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Páromnak rendeltem névnapja alkalmából. Nagyon örült neki. A papír és a nyomtatás minősége tökéletes. A dobozban lévő meglepetés is finom volt. Nagyon gyors volt a szállìtás is. Köszönöm.!

E.Atis – 2019-03-30⭐⭐⭐⭐⭐

Páromnak rendeltem születésnapjára. A doboz belsejébe nem kértem szöveget mert úgy gondoltam saját kézzel írott idézetekkel dobom fel. A rendelésem feladását követő napon egy kedves fiatalember hívott fel hogy nem adtam meg szöveget lehet hogy gond volt a rendszerrel. Nagyra értékelem a gesztust hogy figyeltek erre és biztos ami biztos alapon felhívtak. A szállítás is villámgyors volt és külön köszönöm a szív alakú konfettit melyhez kézzel írott üzenetet kaptam! Ritka jó csapat ritka jó minőségben! Egyszerűen imádtam! 💕

Tőke Kata – 2019-10-07⭐⭐⭐⭐⭐

A doboz megérkezett pénteken, de csak szombat este került kinyitásra az ünnepelt által, így csak akkor tudtam megcsodálni. Minden rendben volt! Köszönöm a gyors szerkesztést, nyomtatást, segítséget!

S. Krisztina 2021-01-25⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon szép! Köszönöm! 🤗

Laura 2021-02-12⭐⭐⭐⭐⭐