szállítási fizetési feltételek
SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1.
A megrendelt árucikkek megfelelő kiszállítása érdekében a Vásárló ügyeljen rá, hogy a számlázási/szállítási cím magadásakor az adatok a valóságnak megfelelőek és teljesek legyenek és hogy a Vásárló neve/ Vásárló által megadott név az ajtón/kapun/postaládán olvashatóan legyen feltüntetve!

A megrendelt árut a lehető leggyorsabban becsomagoljuk, és kiszállításra készen átadjuk logisztikai partnerünknek az MPL-nek.
Kérjük, hogy a Vásárló vegye figyelembe, hogy a logisztikai partnerünk – MPL – késedelmes teljesítésére nincs befolyásunk!

A kiszállítási állapotról bármikor tájékozódhat vevőszolgálatunknál.

.A csomag/küldemény azonosítószáma alapján bármikor informálódhat a küldemény állapotáról az MPL révén. Küldemény Nyomkövetés:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

A Vásárló kétféle szállítási mód közül választhat. Választhatja az ‘ALAP SZÁLLÍTÁSI MÓD” vagy az “EXTRA SZÁLLÍTÁSI MÓD” opciót.

2. Szállítási díjak:

2.1. ALAP SZÁLLÍTÁSI MÓD *- 3-4 munkanapra. 8-16 óra között Kizárólag Magyarország területén, amelynek díja bruttó: 590 Forint
A házhoz szállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez.

2.2. ELSŐBBSÉGI SZÁLLÍTÁSI MÓD ** – 1-2 munkanapra. Munkanapokon 8-16 óra között Kizárólag Magyarország területén, amelynek díja bruttó: 790 Forint A házhoz szállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez.

3. Ha egy Vásárlótól azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre.
4. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a HELLOGAMI Platformon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

5. Meghatározott órára és napra történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

6. A szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

7. A HELLOGAMI Platformon megrendelt árucikkeket a Szolgáltató a Vásárlónak e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő címen teljesíti.

8. Ha a kézbesítő (MPL futár) nem találja a Vásárlót otthon, értesítést hagy a Vásárlónak.

9. Amennyiben egyes termékek átmenetileg nem kiszállíthatók vagy azok kiszállítása késik, akkor erről e-mailben tájékoztatjuk a Vásárlót.

10. Ezen kívül a kiszállítás aktuális állapotáról bármikor érdeklődhet a Vásárló e-mailben vagy telefonon a vevőszolgálatunknál.

11. Postafiók címre vagy postahivatalba kézbesíteni a megrendelt árut nem áll módunkban vállalni!

A Vásárló a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról a kezdőoldalon lévő Szállítási és fizetési feltételekben tájékozódhat.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

12.
Számla:
Szolgáltató a Vásárló részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állíthat ki a Vásárló által megadott email címére.

A Webáruház kezdőoldalán elérhető Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) elfogadása az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül.
Az ÁSZF elfogadását követően a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató elektronikus számlát állítson ki. Jelen hozzájárulás visszavonására az Bördős László E. V. (továbbiakban: Szolgáltató) Vevőszolgálatához intézett egyértelmű beleegyezés visszavonására irányuló nyilatkozattal van lehetőség.
Elektronikus “Díjbekérő” számlát csak azon Vásárlók részére küld a Szolgáltató, akik az “Előre utalás” fizetési módot választották.

Az elektronikus díjbekérő számla tartalmazza azt az összeget, amit a Vásárló banki átutalással köteles kiegyenlíteni.

13.
Fizetés:

A termék kifizetése a Vásárló választása szerint történhet bankkártyával vagy előre utalással.

  • bankkártyával (online Barion bankkártyás fizetés)
  • banki előreutalással

Előre utalás esetén az esedékes vételár és esetlegesen kapcsolódó költség összeget a következő számlaszámra szükséges a Vásárlónak átutalnia:

BÖRDŐS LÁSZLÓ E. V. ,
Székhely: 2162, Őrbottyán Szent László köz 5.
Számlaszám: 10402991-50526872-82571008,
IBAN:  HU46 1040 2991 5052 6872 8257 1008,
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

A Vásárlónak banki előre utalás fizetés esetén meg kell adnia rendelési számát a közlemény rovatban.

A Hellogami Pltaform (www.hellogami.hu) PÉNZTÁR oldalán a megrendelés véglegesítését az ÁSZF elfogadását követően, a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással érvényesítheti.

A rendelés leadása tehát a „Megrendelés elküldése” vagy “Fizetés Barionnal” gombra kattintással történik, ami a Vásárló részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Őrbottyán, 2018. szeptember 1.