szállítási fizetési feltételek
SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1.
A megrendelt árucikkek megfelelő kiszállítása érdekében a Vásárló ügyeljen rá, hogy a számlázási/szállítási cím magadásakor az adatok a valóságnak megfelelőek és teljesek legyenek és hogy a Vásárló neve/ Vásárló által megadott név az ajtón/kapun/postaládán olvashatóan legyen feltüntetve!

A megrendelt árut a lehető leggyorsabban becsomagoljuk, és kiszállításra készen átadjuk logisztikai partnerünknek az MPL-nek.
Kérjük, hogy a Vásárló vegye figyelembe, hogy a logisztikai partnerünk – MPL – késedelmes teljesítésére nincs befolyásunk!

A kiszállítási állapotról bármikor tájékozódhat vevőszolgálatunknál.

.A csomag/küldemény azonosítószáma alapján bármikor informálódhat a küldemény állapotáról az MPL révén. Küldemény Nyomkövetés:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

A Vásárló kétféle szállítási mód közül választhat. Választhatja az ‘INGYENES SZÁLLÍTÁSI MÓD” vagy az “EXTRA SZÁLLÍTÁSI MÓD” opciót.

2. Szállítási díjak:

2.1. INGYENES SZÁLLÍTÁSI MÓD *- 3-6 munkanapra. 8-16 óra között Kizárólag Magyarország területén
Az ingyenes szállítási mód kiválasztásával a ‘Pénztár’ oldalon a ‘Rendelés tartalma’ táblázatban 0Ft azaz nulla Ft kerül automatikusan rögzítésre.

Ha egy Vásárlótól azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre.

2.2. ELSŐBBSÉGI SZÁLLÍTÁSI MÓD ** – 1-2 munkanapra. 8-16 óra között Kizárólag Magyarország területén, amelynek díja minimum bruttó: 500 Forint
A házhoz szállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez.
1 munkanapra történő szállítást munkanapokon a 14 óra 00 percig leadott rendelésekre tudjuk biztosítani
Munkanapokon a 14 óra 00 perc után leadott rendelésre 2 munkanapot tudunk biztosítani.

 

2.2 . EXTRA SZÁLLÍTÁSI MÓD *** – Fix munkanapra – leghamarabb a 3. munkanapra és legkésőbb a 14. munkanapra. 8-16 óra között. Kizárólag Magyarország területén, amelynek díja minimum
bruttó: 500 Forint
A házhoz szállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez.

Ha a Vásárló az extra szállítási módot választotta, akkor a PÉNZTÁR oldalon a “Rendelés jegyzetek” táblázatban fel kell tüntetnie a kézbesítés dátumát (csomag átvételének napja).
Fix munkanapra történő szállítást a rendelés leadástól számítva leghamarabb a 3. munkanapra és legkésőbb a 14. munkanapra lehetséges kérni.
Amennyiben üresen marad a táblázat, abban az esetben a HELLOGAMI Vevőszolgálata felkeresi a Vásárlót a rendelésben megadott telefonszámon, vagy e-mail címen.
Ha a Vevőszolgálat nem tudja felvenni a Vásárlóval a kapcsolatot a megadott telefonszámon, valamint nem érkezik válasz a megadott e-mail címről 2 munkanapon belül, akkor az alap szállítási mód szerint kerül kiszállításra a csomag.

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a HELLOGAMI Platformon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
A Vásárló az aktuális szállítás díjáról a kezdőoldal láblécében a ‘Szállítási és Fizetési Feltételek’ menüben tájékozódhat.

7.4.
Szállítási határidő: jellemzően
INGYENES SZÁLLÍTÁS MÓD: 3-6 munkanap
ELSŐBBSÉGI SZÁLLÍTÁSI MÓD: 1-2 munkanap
EXTRA SZÁLLÍTÁSI MÓD: 3 – 14 munkanap között meghatározott munkanap.

A szállítás Magyarország egész területén munkanapokon 8-16 óra között történik.

A HELLOGAMI Platform kezdőoldalán Szállítási és fizetési feltételek menüben közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

7.4. Meghatározott órára és napra történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

7.5. A szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

7.6. A HELLOGAMI Platformon megrendelt árucikkeket a Szolgáltató a Vásárlónak e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő címen teljesíti.

7.7. Ha a kézbesítő (MPL futár) nem találja a Vásárlót otthon, értesítést hagy a Vásárlónak.

7.8. Amennyiben egyes termékek átmenetileg nem kiszállíthatók vagy azok kiszállítása késik, akkor erről e-mailben tájékoztatjuk a Vásárlót.

7.9. Ezen kívül a kiszállítás aktuális állapotáról bármikor érdeklődhet a Vásárló e-mailben vagy telefonon a vevőszolgálatunknál.

7.10. Postafiók címre vagy postahivatalba kézbesíteni a megrendelt árut nem áll módunkban vállalni!

A Vásárló a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról a kezdőoldalon lévő Szállítási és fizetési feltételekben tájékozódhat.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

11.
Számla:
Szolgáltató a Vásárló részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állíthat ki a Vásárló által megadott email címére.

A Webáruház kezdőoldalán elérhető Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) elfogadása az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül.
Az ÁSZF elfogadását követően a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató elektronikus számlát állítson ki. Jelen hozzájárulás visszavonására az Bördős László E. V. (továbbiakban: Szolgáltató) Vevőszolgálatához intézett egyértelmű beleegyezés visszavonására irányuló nyilatkozattal van lehetőség.
Elektronikus díjbekérő számlát csak azon Vásárlók részére küld a Szolgáltató, akik nem a bankkártyás fizetési módot választották.

Az elektronikus díjbekérő számla tartalmazza azt az összeget, amit a Vásárló banki átutalással vagy egyéb a Szolgáltató által biztosított online fizetési mód igénybevételével köteles kiegyenlíteni.

12.
Fizetés:

A termék kifizetése a Vásárló választása szerint történhet bankkártyával vagy előre utalással.

  • bankkártyával (online Barion bankkártyás fizetés)
  • banki előreutalással

Előre utalás esetén az esedékes vételár és esetlegesen kapcsolódó költség összeget a következő számlaszámra szükséges a Vásárlónak átutalnia:

BÖRDŐS LÁSZLÓ E. V. ,
Székhely: 2162, Őrbottyán Szent László köz 5.
Számlaszám: 10402991-50526872-82571008,
IBAN:  HU46 1040 2991 5052 6872 8257 1008,
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

A Vásárlónak banki előre utalás fizetés esetén meg kell adnia rendelési számát a közlemény rovatban.

A Hellogami Pltaform (www.hellogami.hu) PÉNZTÁR oldalán a megrendelés véglegesítését az ÁSZF elfogadását követően, a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással érvényesítheti.

A rendelés leadása tehát a „Megrendelés elküldése” vagy “Fizetés Barionnal” gombra kattintással történik, ami a Vásárló részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Őrbottyán, 2018. szeptember 1.