SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK


Szállítási Feltételek

1. A megrendelt termékek megfelelő kiszállítása érdekében a Vásárló ügyeljen rá, hogy a számlázási/szállítási cím magadásakor az adatok a valóságnak megfelelőek és teljesek legyenek és hogy a Vásárló neve/ Vásárló által megadott név az ajtón/kapun/postaládán olvashatóan legyen feltüntetve!

1.1. Munkanapokon 9 óra 00 perc és 14 óra 00 perc között dolgozzuk fel a megrendeléseket.
1.2. Munkanapokon 14 óra 00 perc után leadott rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.
1.3. Munkaszüneti napon leadott rendeléseket a munkaszünet utáni első munkanapon dolgozzuk fel.
1.4. A házhoz szállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez
1.5. A megrendelést, annak sikeres kifizetését követően a lehető leggyorsabban becsomagoljuk, és kiszállításra készen átadjuk logisztikai partnerünknek az MPL-nek. A logisztikai partnerünk – MPL – késedelmes teljesítésére nincs befolyásunk! A csomag/küldemény azonosítószáma alapján bármikor informálódhat a küldemény állapotáról az MPL révén. Küldemény Nyomkövetés:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

2. Szállítási módok: 

2.1. ALAP SZÁLLÍTÁSI MÓD 1290Ft | 3-5 munkanap
Kézbesítés munkanapokon 8-16 óra között kizárólag Magyarország területén, amelynek díja bruttó:
1290 Forint

2.2. ELSŐBBSÉGI SZÁLLÍTÁSI MÓD  1690Ft | 1-2 munkanap
Kézbesítés munkanapokon 8-16 óra között kizárólag Magyarország területén, amelynek díja bruttó: 1690 Forint

2.3. “

– Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával átvételkor a futárnak. Mivel általad személyre szabott egyedi terméket szeretnél megrendelni, ezért téged, mint Vásárlót az ajándék elkészítése után fizetési kötelezettség terhel! Ha az ajándékozott személy címére küldenéd a dobozkát, akkor nem célszerű ezt a fizetési módot választanod. Elképzelhető, hogy az ajándékozott személy nem fogja kifizetni a részére küldött meglepetést. Át nem vett (kifizetetlen) csomag után fizetési felszólítást küldünk részedre!


– Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával átvételkor a futárnak. Mivel általad személyre szabott egyedi terméket szeretnél megrendelni, ezért téged, mint Vásárlót az ajándék elkészítése után fizetési kötelezettség terhel! Ha az ajándékozott személy címére küldenéd a dobozkát, akkor nem célszerű ezt a fizetési módot választanod. Elképzelhető, hogy az ajándékozott személy nem fogja kifizetni a részére küldött meglepetést. Át nem vett (kifizetetlen) csomag után fizetési felszólítást küldünk részedre!
– A rendelés napján 14 óra 00 percig leadott rendelések esetében a kézbesítés maximum 2 munkanap. Az utánvételes elsőbbségi szállítási mód választása esetén az egyedi termékeinket  egy munkanapon belül készítjük el kézbesítjük a logisztikai partnerünkkel.

3. Ha egy Vásárlótól azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre.
4. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a HELLOGAMI Platformon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

5. Meghatározott órára és napra történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

6. A HELLOGAMI Platformon megrendelt termékeket a Szolgáltató a Vásárlónak e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő címen teljesíti.

7. Ha a kézbesítő (MPL futár) nem találja a Vásárlót otthon, értesítést hagy a Vásárlónak.

8. Amennyiben egyes termékek átmenetileg nem kiszállíthatók vagy azok kiszállítása késik, akkor erről e-mailben tájékoztatjuk a Vásárlót.

9. Ezen kívül a kiszállítás aktuális állapotáról bármikor érdeklődhet a Vásárló e-mailben vagy telefonon a vevőszolgálatunknál.

10. Postafiók címre vagy postahivatalba kézbesíteni a megrendelt árut nem áll módunkban vállalni!

A Vásárló a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról a kezdőoldalon lévő Szállítási és fizetési feltételekben tájékozódhat.

Fizetési Feltételek

12. Számla: A Szolgáltató a Vásárló részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állíthat ki a Vásárló által megadott email címére.

A Webáruház kezdőoldalán elérhető Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) elfogadása az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül. Az ÁSZF elfogadását követően a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató elektronikus számlát állítson ki. Jelen hozzájárulás visszavonására az Bördős László E. V. (továbbiakban: Szolgáltató) Vevőszolgálatához intézett egyértelmű beleegyezés visszavonására irányuló nyilatkozattal van lehetőség.
Elektronikus “Díjbekérő” számlát csak azon Vásárlók részére küld a Szolgáltató, akik az “Előre utalás” fizetési módot választották.

Az elektronikus díjbekérő számla tartalmazza azt az összeget, amit a Vásárló banki átutalással köteles kiegyenlíteni.

13. Fizetési módok: 

13.1. Bankkártyás fizetési mód (online Barion bankkártyás fizetés)

13.2. Utánvételes fizetési mód (Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak átvételkor)

13.3. Banki utalás mód: Banki utalás esetén az esedékes vételár és esetlegesen kapcsolódó költség összeget a következő számlaszámra szükséges a Vásárlónak átutalnia:

BÖRDŐS LÁSZLÓ E. V. ,
Székhely: 2162, Őrbottyán Szent László köz 5.
Számlaszám: 10402991-50526872-82571008,
IBAN:  HU46 1040 2991 5052 6872 8257 1008,
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

13.2.1. A megrendelés visszaigazolásban vagy a díjbekérőben szereplő végösszeg bankszámlánkra érkezését követően állítjuk össze és adjuk át logisztikai partnerünknek, ezt kérjük vegyétek figyelembe elsőbbségi szállítás esetén!

13.2.2. A Vásárlónak banki előre utalás fizetés esetén meg kell adnia rendelési számát a közlemény rovatban.

14. A Hellogami Pltaform (www.hellogami.hu) PÉNZTÁR oldalán a megrendelés véglegesítését az ÁSZF elfogadását követően, a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással érvényesítheti.

15. A rendelés leadása tehát a „Megrendelés elküldése” vagy “Fizetés Barionnal” gombra kattintással történik, ami a Vásárló részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Őrbottyán, 2020. január. 01.