HELLOBOX

Fényképes üdvözlődoboz

2990 Ft-tól

Egy szép családi vacsora, születésnapi esemény vagy azok a kis mindennapi élet pillanatai, amelyek boldoggá tesznek minket. A Hellogami segítségével néhány kattintással kinyomtathatod a meghitt pillanatokról készült digitális fényképeket egy egyedi mintázatú  üdvözlődoboz belső oldalára, ami kinyitva elbűvölő megjelenést nyújt! Csupán válaszd ki a legjobb mintát és töltsd fel hozzá a kiválasztott fényképeket. A fényképek közé még egy gyönyörű üzenetet is írhatsz! A képek a perforáció mentén kitéphetőek.
Tökéletes választás születésnapi, évfordulós ajándéknak vagy adhatjuk csak úgy szeretetünk, szerelmünk biztos zálogaként!

Jó tudni!

Minden termékünket egy csúcsminőségű, speciális Canon nyomtatóval készítjük el. Kiváló minőségű FSC védjeggyel rendelkező spanyol fotópapírt használunk. A HELLOBOX fényképes üdvözlődobozunk saját fejlesztésű, ami egész Európában egyedülálló. A HELLOBOX Európai Uniós formatervezési mintaoltalommal rendelkezik.

hellobox-elso-lepes-minta-valasztas

Válassz egy mintát

hellobox-szemelyre-szabas-masodik-lepes-meglepetes-kivalasztasa

Válassz egy meglepetést

hellobox-szemelyre-szabas-harmadik-lepes-fenykep-es-uzenet-hozzaadasa

Adj hozzá 4 darab fényképet és írj hozzá szép üzenetet

hellobox-szeretettel-keszitjuk-es-gyorsan-szallitjuk

Nagy szeretettel készítjük és
gyorsan szállítjuk

Termék ismertető

Fényképes üdvözlődoboz

 • Az új Helloboxok: fényes fotópapír
 • A Klasszik dobozok: matt fotópapír
 • Környezetbarát APLI fotópapír
 • 220 gramm fotópapír
 • Összehajtva: 7x7x7 cm
 • Kinyitva: 29×21 cm
 • A képek mérete: 6.5×6.5 cm
 • Magyarországon készül
 • A nyomtatás után kézzel készül

Rólunk mondták

hellobox termékről 3 értékelés

 1. Tőke Kata

  Páromnak rendeltem születésnapjára. A doboz belsejébe nem kértem szöveget mert úgy gondoltam saját kézzel írott idézetekkel dobom fel. A rendelésem feladását követő napon egy kedves fiatalember hívott fel hogy nem adtam meg szöveget lehet hogy gond volt a rendszerrel. Nagyra értékelem a gesztust hogy figyeltek erre és biztos ami biztos alapon felhívtak. A szállítás is villámgyors volt és külön köszönöm a szív alakú konfettit melyhez kézzel írott üzenetet kaptam! Ritka jó csapat ritka jó minőségben! Egyszerűen imádtam! 💕

 2. E.Atis

  Páromnak rendeltem névnapja alkalmából. Nagyon örült neki. A papír és a nyomtatás minősége tökéletes. A dobozban lévő meglepetés is finom volt. Nagyon gyors volt a szállìtás is. Köszönöm.!

 3. Wenhaimert Cintia

  A barátomnak rendeltem évfordulóra. Nagyon tetszett neki! A nyomtatás minősége is teljesen jó. Gyors volt a szállítás is, köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük