HELLOBOX

Fényképes üdvözlődoboz egyedi konfettivel

2990 Ft-tól

Egy szép családi vacsora, születésnapi esemény vagy azok a kis mindennapi élet pillanatai, amelyek boldoggá tesznek minket. A Hellogami segítségével néhány kattintással kinyomtathatod a meghitt pillanatokról készült digitális fényképeket egy egyedi mintázatú  üdvözlődoboz belső oldalára, ami kinyitva elbűvölő megjelenést nyújt! Csupán válaszd ki a legjobb mintát és töltsd fel hozzá a kiválasztott fényképeket. A fényképek közé még egy gyönyörű üzenetet is írhatsz! A képek a perforáció mentén kitéphetőek.
Tökéletes választás születésnapi, évfordulós ajándéknak vagy adhatjuk csak úgy szeretetünk, szerelmünk biztos zálogaként!

Jó tudni!

A HELLOBOX fényképes üdvözlődobozunk saját fejlesztésű, ami egész Európában egyedülálló.  Sajátos webes alkalmazásunknak köszönhetően néhány kattintással személyre szabhatod. A testre szabott üdvözlődobozokat egy speciális, csúcsminőségű nyomtatóval készítjük el. A nyomtatáshoz prémium minőségű fotópapírt használunk.

hellobox-elso-lepes-minta-valasztas

Válassz egy mintát

hellobox-szemelyre-szabas-masodik-lepes-meglepetes-kivalasztasa

Válassz egy meglepetést

hellobox-szemelyre-szabas-harmadik-lepes-fenykep-es-uzenet-hozzaadasa

Adj hozzá 4 darab fényképet és írj hozzá szép üzenetet

hellobox-szeretettel-keszitjuk-es-gyorsan-szallitjuk

Nagy szeretettel készítjük és
gyorsan szállítjuk

Termék ismertető

Fényképes üdvözlődoboz

 • Európai Uniós formatervezési mintaoltalommal rendelkezik.
 • Az új Helloboxok: fényes 220g/m2 fotópapír:
 • A Klasszik dobozok: matt 300g/m2 fotópapír
 • Környezetbarát APLI fotópapír
 • Kiemelkedően tartós nyomtatás
 • Méretek: összehajtva: 7x7x7 cm, kinyitva: 29×21 cm
 • A képek mérete: 6.5×6.5 cm
 • Magyarországon készül
 • A nyomtatás után a formát kézzel vágjuk

Rólunk mondták

hellobox termékről 4 értékelés

 1. Viktória

  Párom születésnapjára rendeltem. A rendelésem feladása utáni napon hívott egy fiatalember, miszerint a 4 kép közül 2 egyforma. Természetesen nem így terveztem és végül pár perc alatt sikerült megoldani a problémát. A képek minősége kiváló, a szállítás nagyon gyors volt, szuper ajándék! Ezúton is nagyon köszönöm a fiatalembernek a kedvességét!

 2. Tőke Kata

  Páromnak rendeltem születésnapjára. A doboz belsejébe nem kértem szöveget mert úgy gondoltam saját kézzel írott idézetekkel dobom fel. A rendelésem feladását követő napon egy kedves fiatalember hívott fel hogy nem adtam meg szöveget lehet hogy gond volt a rendszerrel. Nagyra értékelem a gesztust hogy figyeltek erre és biztos ami biztos alapon felhívtak. A szállítás is villámgyors volt és külön köszönöm a szív alakú konfettit melyhez kézzel írott üzenetet kaptam! Ritka jó csapat ritka jó minőségben! Egyszerűen imádtam! 💕

 3. E.Atis

  Páromnak rendeltem névnapja alkalmából. Nagyon örült neki. A papír és a nyomtatás minősége tökéletes. A dobozban lévő meglepetés is finom volt. Nagyon gyors volt a szállìtás is. Köszönöm.!

 4. Wenhaimert Cintia

  A barátomnak rendeltem évfordulóra. Nagyon tetszett neki! A nyomtatás minősége is teljesen jó. Gyors volt a szállítás is, köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük