HELLOCUBE

Személyre szabható fotókocka

3390 Ft

Egyedülálló és személyes fényképes ajándék. Saját magad megtervezheted a belsejét. Közös emlékképek, szerelmes, vicces idézetek, bármi mehet a belső oldalára. Saját, kézműves meglepetéseinkkel kombinálva személyes ajándékod nagy sikert fog aratni!

🎂 Születésnapra
🥂 Névnapra
📆 Évfordulóra
💌 Valentin napra
👩 Nőnapra
👩‍👦 Anyák napjára
👨 Apák napjára
💓 Csak úgy

Tudtad?

A HELLOCUBE – FOTÓKOCKA saját fejlesztésű, amelyhez hasonlót sehol máshol nem találsz.  Egyedi webes alkalmazásunknak köszönhetően néhány kattintással személyre szabhatod. A megtervezett kockákat kézzel készítjük el.
Európai Uniós formatervezési mintaoltalommal rendelkezik.

Tervezés lépései

1.

Kocka minta kiválasztása

Kattints rá a kívánt mintára! Kattintás után elérhetővé válik a minták alatt a Tovább >> gomb.

2.

A kiválasztott kocka
belső oldalának
megtervezése

Négy darab képet tölthetsz fel egyesével a + jelölt helyre. Feltöltés után a kívánt méretre vághatod. A képek közé írhatsz középre igazítva egy 120 karakterből álló üzenetet is a “KATTINTS IDE” szövegrészhez. A képek feltöltése után elérhetővé válik a tervező alatt a Tovább >> gomb.

3.

Meglepetés kiválasztása
a megtervezett kockába

Kattints rá a kívánt meglepetésre! Kattintás után elérhetővé válik a meglepetések alatt a Tovább >> gomb. A Tovább >>  gombra kattintva elmentésre kerül a tervezésed és betöltődik a kosár.

4.

Nagy szeretettel készítjük és
gyorsan szállítjuk

Részletek a fotókockáról és a
kockába választható meglepetésekről

FOTÓKOCKA

Mérete kinyitva: 27cm x 20cm
Anyag vastagsága: 360 gr/m2
A nyomtatáshoz eredeti
Epson prémium, fényes fotópapírt használunk.
Saját stúdiónkban készül.

ILLATOS RÓZSA

Mérete: 5,5cm-6,5cm
Rendkívül puha, szatén szalagból készítjük.
Készítés után rózsa olaj tartamú parfümmel fújjuk be.
Saját stúdiónkban készül.

EGYEDI KONFETTIK

Mérete: 1,5cm – 2,5cm
A konfettihez felelős erdőgazdaságból származó
anyagában színes papírt használunk.
Saját stúdiónkban készül.

Rólunk mondták

Párom születésnapjára rendeltem. A rendelésem feladása utáni napon hívott egy fiatalember, miszerint a 4 kép közül 2 egyforma. Természetesen nem így terveztem és végül pár perc alatt sikerült megoldani a problémát. A képek minősége kiváló, a szállítás nagyon gyors volt, szuper ajándék! Ezúton is nagyon köszönöm a fiatalembernek a kedvességét!

Viktória 2019.12.07.⭐⭐⭐⭐⭐

A barátomnak rendeltem évfordulóra. Nagyon tetszett neki! A nyomtatás minősége is teljesen jó. Gyors volt a szállítás is, köszönöm!

Wenhaimert Cintia – 2019-01-05⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Páromnak rendeltem névnapja alkalmából. Nagyon örült neki. A papír és a nyomtatás minősége tökéletes. A dobozban lévő meglepetés is finom volt. Nagyon gyors volt a szállìtás is. Köszönöm.!

E.Atis – 2019-03-30⭐⭐⭐⭐⭐

Páromnak rendeltem születésnapjára. A doboz belsejébe nem kértem szöveget mert úgy gondoltam saját kézzel írott idézetekkel dobom fel. A rendelésem feladását követő napon egy kedves fiatalember hívott fel hogy nem adtam meg szöveget lehet hogy gond volt a rendszerrel. Nagyra értékelem a gesztust hogy figyeltek erre és biztos ami biztos alapon felhívtak. A szállítás is villámgyors volt és külön köszönöm a szív alakú konfettit melyhez kézzel írott üzenetet kaptam! Ritka jó csapat ritka jó minőségben! Egyszerűen imádtam! 💕

Tőke Kata – 2019-10-07⭐⭐⭐⭐⭐

A doboz megérkezett pénteken, de csak szombat este került kinyitásra az ünnepelt által, így csak akkor tudtam megcsodálni. Minden rendben volt! Köszönöm a gyors szerkesztést, nyomtatást, segítséget!

S. Krisztina 2021-01-25⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon szép! Köszönöm! 🤗

Laura 2021-02-12⭐⭐⭐⭐⭐